Website laten maken?

Welkom, u staat op het punt dat uw aanwezigheid op internet niet kan worden genegeerd of een nieuwe website is voor u een must. Wat voor website heb ik nodig en hoeveel gaat het kosten? Ja, dit is iets waar wij zelf mee worstelen, hoe maak je een prijs die voor beide partijen aanvaardbaar is. Daarom hebben we besloten om verschillende web design pakketten voor uw groeiende behoeften te maken.

Pakket SMALL: Dit is de meest elementaire vorm en is voor de kleine ondernemer / organisatie die alleen maar wil een presenteert op het internet met zeer weinig mutaties op de website per jaar.

Pakket MEDIUM: Dit pakket biedt veel flexibiliteit met een modern design, geïntegreerde contactformulieren, bestelformulieren, nieuwsbrief sign-up en de nieuwsbrief verzend functionaliteit, evenementen kalander en een visuele editor waarin u extra pagina’s en berichten kunnen maken.

Pakket LARGE: Dit pakket is gebouwd boven op de MEDIUM pakket met enkele toegevoegde extra’s. U krijgt de mogelijkheid om een ​​kleine e-commerce winkel of het lidmaatschap website met een SSL-certificaat voor veilige on-line betaling.

Pakket LARGE: Dit is voor de ondernemer die wil hun bedrijf online naar het volgende niveau brengen. In dit pakket beschikt u over professional marketing tools, landing pages en sales funnels om uw bedrijf nog verder te helpen.

Zie en overzicht van alle pakketten