Onderhoud

Hoeft niet, mag wel. Een onderhoudscontract is natuurlijk niet verplicht maar wel slim!
Het is zeer belangrijk om uw website goed te onderhouden om te voorkomen dat uw website wordt gehackt of dat de site heel traag wordt. Dit is niet voor iedereen weggelegd om een website technisch te onderhouden daarom hebben wij het onderhoudscontract in 3 verschillende opties voor u gemaakt. Het enige verschil in de drie onderhoudspakketten is de frequentie waarin ze worden uitgevoerd.

ONDERHOUDSCONTRACT INFORMATIE.

De volgende onderdelen worden bijgehouden.
Veiligheid
Om je wordpress website beter te beveiligen tegen hackers geven we advies welke plugins u beter kunt gebruiken. We maken ook gebruik van een speciale code om je core bestanden beter te beveiligen.

Back-up’s
We zorgen voor een backup van uw website. Mocht hij om welke reden dan ook het niet meer doen, dan zetten we gewoon de laatst goede versie terug.

Plugins
Een van de grootste veiligheids oorzaken zijn plugins die niet up-to-date zijn. Dit houden we bij en als blijkt dat een plugin niet voldoet aan de eisen, zoeken we naar alternatieven.

Updaten van WordPress core bestanden
We zorgen ervoor dat uw WordPress installatie up-to-date blijft met de nieuwste beveiligingsupdates.

Monitoren van je website
We monitoren uw website en weten als eerste wanneer er misbruik gemaakt wordt van uw website. Zo weten we zelfs wie er als laatste met welk IP-adres op welke locatie is ingelogd, alles voor de veiligheid!

POST NAVIGATION